Luni-Duminică: 08-21
+40 741 712 084

Tratare escare la domiciliu Bucuresti si Ilfov

Escare la domiciliu Bucuresti

Escare la domiciliu Bucuresti si Ilfov

Tratare escare la domiciliu Bucuresti si Ilfov. Pentru vindecarea escarelor, folosim tratamente garantate cu instrumentar 100/100 steril, efectuat de personal specializat in Elveția.

Ce este escarea?

Spitex Med

PRIMA ȘEDINȚĂ

Denumire serviciu Preț
Escară Gradul I sau II 250 Lei
Escară Gradul III 350 Lei
Escară Gradul IV cu Debridare 390 Lei

DE LA A DOUA ȘEDINȚĂ

(Aveți posibilitatea să lucrați cu propriile consumabile. Astfel, costul manoperei se va reduce)

Denumire serviciu Preț
Escară Gradul I sau II 220 Lei
Escară Gradul III 280 Lei
Escară Gradul IV cu Debridare 300 Lei
Consult escară 150 Lei

Escare la domiciliu Bucuresti si Ilfov

Ca problemă care poate duce la complicații grave, escara este o rană, mai ales la cineva care este imobilizat, din cauza presiunii enorme care se acumulează în anumite părți ale corpului. În general, pe piele se formează leziuni care acoperă zone osoase ale corpului (călcâi, glezne, fese, coccis etc.) și sunt însoțite de disconfort și durere. Escare la domiciliu Bucuresti si Ilfov cu personal specializat in Elvetia.

Pantele abrupte sunt boli complexe, iar mai jos vom detalia ce implică, ce le cauzează, ce factori de risc există, cum le putem trata și ce metode de prevenire putem folosi.

Ulcerele, numite ulcere de decubit (sau ulcere de presiune), sunt leziuni care apar la suprafața pielii din cauza presiunii foarte mari asupra unei părți a corpului pe o perioadă lungă de timp (săptămâni, luni). Escare la domiciliu Bucuresti.

Ca urmare, se simte o compresie puternică, care poate reduce semnificativ fluxul de sânge în zonă, ducând la moartea țesuturilor, apariția ulcerelor și răni deschise și foarte dureroase.

Nodulii apar mai ales la persoanele ale căror afecțiuni medicale nu le permit să se miște mult și sunt fie imobilizați într-un pat, fie într-un scaun cu rotile. Aceste leziuni se dezvoltă rapid și pot fi controlate cu tratamentul potrivit, dar nu vindecate complet. Cu toate acestea, dacă se iau la timp măsurile necesare pentru a o preveni, această afecțiune nu va afecta sănătatea organismului.

Clasificarea escarelor variază în funcție de modul în care acestea se prezintă. De exemplu, unele sunt uscate și nu secretă lichid, în timp ce altele sunt umede, iar ulcerele pot secreta lichid și pot păta pansamentul. Apoi, dacă luăm în considerare reacția pe care o produce, putem diferenția între ulcere sensibile, foarte dureroase și insensibile.

Nodulii apar in primul rand in zona osoasa (lombara si sacrala, coate, glezne, umeri, picioare, fese), adesea in contact cu suprafata unui pat sau a unui scaun cu rotile.

Explicația pentru apariția lor în aceste zone este simplă: datorită imobilizării, există o presiune foarte mare și o tensiune intensă, mai ales în părțile dure ale corpului unde oasele sunt aproape de piele. Ca urmare, țesutul nu mai este spălat adecvat cu sânge, iar celulele din zonă sunt deteriorate. Ca urmare, zona este înroșită, urmată de episoade de durere și leziuni.

Printre cauzele pielii fragile, cauzele ulcerelor includ:

Aplicați presiune constantă în zonele corpului care nu mai sunt oxigenate și irigate corespunzător, deoarece aceste zone au un flux sanguin limitat. Sângele joacă un rol cheie în transportul oxigenului și nutrienților către organe și țesuturi.

Oamenii cel mai expuși riscului de a răci sunt cei care sunt ținuți la pat pentru perioade lungi de timp și care folosesc frecvent scaunele cu rotile. Principalii factori de risc sunt:

Poate fi cauzată de o problemă de sănătate, de o stare de paralizie (temporară sau permanentă) sau de o fractură sau leziune gravă (de obicei la coloana vertebrală sau la picioare);

Pierderea percepției senzoriale. Leziunile măduvei spinării și tulburările neurologice pot duce la pierderea senzorială, atunci când durerea sau disconfortul nu se simte, astfel că oamenii nu mai recunosc când să schimbe pozițiile sau să se miște;

Malnutriție și deshidratare. O dietă adecvată ar trebui să includă suficiente lichide, calorii, proteine, vitamine și minerale pentru ca organismul să funcționeze corect.