Despre SpitexMED

SpitexMED este un centru care oferă servicii de asistență medicală la domiciliu, combinând expertiza medicală cu confortul pacientului, cu scopul de a face serviciile profesionale ușor accesibile oamenilor. Avem viziunea creării unui model de furnizare a serviciilor medicale cu „nevoile oamenilor” în centrul acestuia. Credem în primatul asistenței medicale de înaltă calitate pentru tratamentul eficient al afecțiunilor. Credem în formarea unor legături umane veritabile pentru o experiență benefică și satisfăcătoare pentru toți.

Personal calificat

Asistenți medicali, infirmieri sau terapeuți, întreaga echipă SpitexMED este autorizată, cu pregătire în Elveția și Belgia, cu ani de experiență în spate și pasiune pentru ceea ce face.

Tehnologie avansată

Componentele-cheie ale unui serviciu la cele mai înalte standarde sunt personalul calificat și tehnologia utilizată. Utilizăm tehnici medicale performante și instrumentar 100% steril, pe câmpuri chirurgicale sterile.

Empatie

Obiectivul nostru este să creăm un mediu în care oamenii primesc cele mai înalte standarde de îngrijire, un mediu în care demnitatea este respectată și unde viața este trăită la potențialul său maxim.

Echipa

echipa 1 Elena
Elena
- asistentă -

„Când un pacient îmi mulțumește și îmi zâmbește, știu că lucrez în domeniul potrivit.”

echipa 2 Nicolae
Nicolae
- asistent șef -

„Cred că îngrijirea medicală este mai mult decât o slujbă.
Este o misiune.”

echipa 3 Vera
Vera
- asistentă -

„Sunt dedicată misiunii de a reda bunăstarea fiecărui pacient în parte.”